مدیران بازوی معاونین هستند و نقش اصلی و اساسی در فرایندهای اداری دارند

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۷:۰۸ کد خبر : ۹۲۵ اخبار حوزه ریاست

در جلسه شورای مدیران دانشگاه آزاد دماوند عنوان شد:

مدیران بازوی معاونین هستند و نقش اصلی و اساسی در فرایندهای اداری دارند

با حضوردکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و مدیران مختلف حراست، آموزشی،اداری، مالی،دانشجویی، پژوهشی و عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند جلسه شورای مدیران این واحد دانشگاهی  برگزار شد.

در آغاز این جلسه،دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن تشکر از تلاشهای حاضرین در جلسه در طول سالهای گذشته،خواستار کار و فعالیت مضاعف برای ارتقاء هر چه بیشتر دانشگاه شد و اظهار داشت: حجم بالای کارها بویژه در زمینه آموزشی و دانشجویی مشهود است ولی تمام همکاران دانشگاه می بایست برای توسعه آن بویژه توسعه رشته ها در مقاطع ارشد و دکتری و پروژه های دانش بنیان کمک کنند.

رییس واحد دماوند پیشنهاد برگزاری ماهانه جلسات شورای مدیران واحد را ارائه نمود و ادامه داد: مدیران بازوی معاونین هستند و نقش اصلی و اساسی در فرایندهای اداری دارند لذا برگزاری منظم این جلسات برای حل مشکلات و ارائه راه حلهای بهتر الزامی است.

وی با تاکید برتکریم ارباب رجوع و قدردانی از کارمندان زحمت کش و تذکر به کارمندان خاطی،خواستارارزیابی دقیق کارکنان در جهت ارتقاء آنان،توجه به صرفه جویی و خرید کمتر،دقت در ترددها،برگزاری جلسات منظم با زیر مجموعه و تقسیم منصفانه کار بین کارمندان شد.

دکتر محمود صفری اظهار داشت: نظارت بر  مسئولان ساختمان ها در حفظ و نگهداری ابنیه، پیگیری اجرای مصوبات شورای معاونین، حل شبهات با برگزاری جلسات دوستانه،صفر کردن کارتابل های کاری معاونین و مدیران از طریق سامانه اتوماسیون اداری،رضایت دانشجو و ارباب رجوع و ارائه گزارش فعالیتهای مهم به روابط عمومی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه مدیران قرار گیرد.

در ابتدای این جلسه آقایان امیری مدیر حراست ،عسگریان مدیر آموزش،حبیبی مدیر اداری،صیفی مدیر دانشجویی و رحیمی مدیر عمرانی و خانمها اسدالهی مدیر پژوهش و فناوری وبختیاری مدیر مالی، به گزارش عملکرد و بیان نقاط قوت و ضعف حوزه خود پرداختند.

پرداخت به موقع وام های کارکنان، ایجاد امکان دسترسی اساتید و دانشجویان  به مقالات روز دنیا  حتی از داخل منازل از طریق vpn، آماده سازی زیرساخت های پژوهشی-اقتصادی در جهت درآمدزایی، تسهیل فرآیند فارغ التحصیلی با کمک دو حوزه آموزش و دانشجویی، برگزاری منظم جلسات شورا و کمیسیون آموزش و مدیران گروه،مشخص شدن وضعیت استخدامی کارمندان با سابقه 5 سال به بالا از قراردادی به وضعیت رسمی آزمایشی، احداث پل جهت تسهیل دسترسی به سالن آمفی تئاتر دانشگاه و کسب رتبه برتر در زمینه خدمات رسانی به دانشجویان عضو خانواده ایثارگران از جمله دستاوردهای دانشگاه بود که مدیران برشمردند.

ابراهیم جعفرقلی رییس اداره امور شاهد و ایثارگران و مهدی اقبالی رییس اداره روابط عمومی به عنوان اعضای مدعو در این جلسه حضور داشتند.

نظر شما :