بازدید دکتر میرزاده از دانشکده منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات در سربندان دماوند

۲۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۲۹ کد خبر : ۹۲۴ اخبار حوزه ریاست
تعداد بازدید:۱۲۸

همزمان با افتتاح چند پروژه و بازدید از واحدهای پردیس و رودهن ، دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ، از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات تهران واقع در منطقه سربندان دماوند بازدید کرد.

در این بازدید که دکتر مهرداد نوابخش رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و جمعی از مسئولین سازمان مرکزی نیز حضور داشتند،دکتر میرزاده ضمن مشاهده اقدامات انجام شده در این دانشکده ، خواستار استفاده بهینه و بهره برداری بیشتر از این مجموعه شد.

زمین 10 هکتاری مجموعه فوق به همت دکتر صفری رئیس واحد دماوند تهیه و با بودجه واحد علوم و تحقیقات و توسط معاونت عمرانی واحد دماوند ساخته شده و جهت انجام تحقیقات علمی در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی استفاده می شود.

نظر شما :